Uvjeti Poslovanja

Uvjeti poslovanja: STUDIO 4 HOST – (u daljnjem tektu “Pružatelj usluga”)

 


STUDIO 4 HOST pruža usluge Web Hostinga, Gameservera, Dedicated servera, Streaming servera i ostale usluge. STUDIO 4 HOST zadržava pravo da suspendira, ogranici ili upotpunosti iskljuci bilo kojeg korisnika ukoliko se krše ova pravila.

Za Neispravno popunjenu opću uplatnicu, ino doznaku i ostale načine placanja koji nisu popunjeni prema uputa sa stranice ne odgovaram i nismo dužni isporučiti Web Hosting, Gameserver, Dedicated Server i ostale usluge ukoliko uplata nije zaprimljena od naše strane.

Korištenje game servera

Račun koristi samo kupac ili firma koja je kupila Gameserver. Vlasnik računa nesmije davati podatke nikakvoj trecoj osobi. Ukoliko i da, STUDIO 4 HOST ne odgovara za nastalu štetu. Preporuča se da podaci o Gameserveru budu samo kod vlasnika!

Opcije placanja

Game serveri se iznajmljuju na 1/3/6/12 mjeseca. Serveri se aktiviraju do 48 sati nakon placanja, ovisno o nacinu placanja.

Placanje se može obaviti samo sa provjerenim kreditnim karticama verificiranih od strane PayPal-a, Moneybookers-a. Plačanje se također može obaviti plačanjem općom uplatnicom u pošti. Nakon što je novac uplačen i primljen od naše strane, usluga če biti aktivirana u roku od 48 sati.

Uplate poslane poštanskom uputnicom ili na drugi način za koji niste primili pismenu potvrdu STUDIA 4 HOST emailom nismo dužni aktivirati usluge.

Nakon što prođe unajmljeni period, server se gasi ukoliko se ne plati račun za sljedeči mjesec.
Plačanje se može izvršiti u valuti koja ce vam biti naznačena kod narudžbe (važi za kreditne kartice).

Otkazivanje game servera

Svi game serveri se daju u najam za najmanje 1 mjesec. Korisnik moze tesitirati public servere prije nego što se odluci za kupnju, povratka novca nema.

Vlasnici game servera mogu odustati od najma tako da nas na to obavijeste ili da ne plate racun. Ako Vlasnik game servera odluci odustati od server-a usred najma, novac mu nece biti vracen.

Game serveri se automatski brišu/gase ukoliko vlasnik ne produži najam unutar 5 dana od isteka. Ako vlasnik obavijesti da ce kasniti sa produživanjem najma, može kasniti najviše 7 dana od isteka najma, nakon toga server se briše ili gasi.

 

Korištenje usluga

Račun koristi samo kupac ili firma koja je kupila uslugu. Vlasnik računa nesmije davati podatke nikakvoj trečoj osobi. Ukoliko i da, STUDIO 4 HOST ne odgovara za nastalu štetu. Preporuča se da podaci o usluzi budu samo kod vlasnika!

Zabranjeno je korištenje

STUDIO 4 HOST strogo zabranjuje korištenje

 • Nelegalni materijali
  djela zašticena autorskim pravima, komercijalne audio, video, ili muzicke datoteke, i svaki drugi materijal koji je u suprotnosti s zakonskom regulativom.
 • Materijal za odraslu publiku
  ukljucuje svaku pornografiju, erotske fotografije, ili drugi neprimjeren sadržaj. Definicija što je to materijal za odraslu publiku je ostavljen na slobodnu procjenu za STUDIO 4 HOST.
 • Warez
  Piratski softver, emulatori, phreaking, hacking, razbijanje passworda. Ukljucuje i siteove koji objavljuju linkove na spomenute materijale i/ili upute kako se isti koriste.
 • Spam
  Spam – slanje neželjenih e-mailova na veci broj adresa. Jednako tako nije dozvoljeno slanje takvih poruka na Usenet news grupe.
 • Reklamiranje
  STUDIO 4 HOST strogo zabranjuje bilo kakvu preprodaju servera ili reklamiranje drugih konkurentskih firmi na istim,osim ukoliko firma ima potpisan ugovor odobrenje o suradnji sa STUDIO 4 HOST !

STUDIO 4 HOST zadržava pravo taj isti sadržaj izbrisati sa servera bez prethodne najave, te vlasnika računa na kojem se nalazi server privremeno suspendirati ili isključiti zauvijek, bez obzira na trajanje najma.

Otkazivanje usluga i Povrat Novca

Korisnici mogu otkazati usluge u bilo kojem trenutku.
Otkazivanje usluge može se izvršiti preko korisničkog raèuna (WHMCS) na korisničkim stranicama, slanjem upita e-mailom sa autorizirane e-mail adrese.
Naknade koje su plačene STUDIO 4 HOST nema obavezu vratiti, novac vračamo samo u slučaju dvostruke ili greškom obavljene uplate.

Odgovornost

STUDIO 4 HOST nije odgovoran za nastalu štetu na datotekama servera ako su one napravljene od strane korisnika, nakon prijave problema, otkloniti ce se u najkracem mogucem roku.

 

Affilates – Program Preporuke

Affilate program je dozvoljeno koristiti samo kako bi preporučili drugim klijentima naše usluge i zaradili na njima. Ukoliko koristite za vaše vlastite usluge sva sredstva koja zaradite biti če vam oduzeta i račun suspendiran.

Promjena Cijena

STUDIO 4 HOST zadržava pravo da može mjenjati cijene svakodnevno bez prethodne najave ili obavijesti.

Promjena Uvijeta

STUDIO 4 HOST zadržava pravo da promjeni Uvjete poslovanja, bez da o tome obavijesti korisnike.

Osobni Podatci

U svrhu sklapanja i izvršenja ugovora, izrade računa i registracija domena Pružatelj usluga od Korisnika prikuplja slijedeće podatke:

 • naziv tvrtke (samo za pravne osobe)
 • osobni identifikacijski broj (OIB)
 • ime i prezime
 • poštanski broj
 • mjesto
 • ulica
 • država
 • e-mail adresa
 • telefonski broj

Osobne podatke držat ćemo u strogoj tajnosti zaštićene enkripcijom i lozinkom te će biti na raspolaganju samo Korisniku.

Korisnik prihvaća da njegovi podaci (ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona) budu dostupni putem stranih WHOIS servisa. Ukoliko žele onemogućiti prikaz tih podataka, trebaju zakupiti uslugu “ID protection” odnosno “zaštita identiteta”.

Fair usage (korektno korištenje Unlimited/Neograničenih usluga)
STUDIO 4 HOST neke stavke unutar paketa omogućuje korisniku u neograničenim količinama (broj domena, mail adresa, baza podataka i druge) ovise o korektnom korištenju od strane Korisnika. Ukoliko Pružatelj usluga utvrdi da Korisnik koristi 100% više resursa od prosjeka drugih shared hosting klijenata na serveru, Pružatelj usluga ima pravo stopirati/suspendirati pružanje usluga do razrješavanja problema.
Svako prekomjerno iskorištavanje resursa i nanošenje štete serverima ili drugim korisnicima strogo je zabranjeno i dovodi do ukidanja usluge bez najave. Korisnik se obvezuje da ce prostor koji ima na raspolaganju koristiti na način koji ne ugrožava raspoložive resurse, odnosno druge korisnike i sustav u cjelosti.
Grubo kršenje pravila ima za posljedicu ukidanje usluge bez najave. STUDIO 4 HOST nije odgovoran za eventualne štete ili odštetni zahtjev koji mogu nastati Korisnikovim nepridržavanjem ovih pravila.
Korisnik se obvezuje STUDIU 4 HOST nadoknaditi svaki eventualni trošak prema trečim stranama proizašao iz neprimjerenog korištenja usluga.

Korisnik (Unlimited paketa) su dostupni sljedeći resursi:
5% CPU-a
5% RAM-a
5% mrežnih resursa
10% diskovne kvote po MySQL bazi podataka
5 % I/O diskovnih operacija
do 10 GB Backup
* U slučaju prelaženja dodijeljenih resursa STUDIO 4 HOST će korisniku ponuditi adekvatnu nadogradnju.